Zo gaat het nu met Kaj van der Ree

Viral
vrijdag, 19 maart 2021 om 18:00
Begin vorig jaar raakte Kaj van der Ree in opspraak nadat bekend werd dat hij minderjarige meisjes 'seksberichtjes' had gestuurd. De YouTuber verloor daardoor zijn baan en verwijderde al zijn berichten op Instagram. Inmiddels zou hij echter weer een nieuwe baan hebben, zo vertelde presentator Dennis Schouten op YouTube.
“Viespeuk Kaj van der Ree, je weet wel: die meisjes van 13 vraagt om blootfoto’s, heeft weer werk“, zegt Dennis Schouten in een YouTube-video. “Hij werkt nu bij een ict-bedrijf, heb ik via een vriend van mij gehoord. Ik vind het vooral heel knap dat hij überhaupt weer aan het werk is gekomen.”
Volgens Dennis vind Kaj het maar moeilijk om met zijn daden te leven. “Kaj was een dader, het was vies en het kan ook niet, maar op het moment dat je best wel bekend bent in Nederland en alleen maar op Google aan je naam gelinkt is dat je dit met kindjes gedaan hebt, kom je nooit meer aan het werk en kun je nooit meer naar de Albert Heijn."
Kaj is nadat hij al zijn werkzaamheden verloor terug bij zijn moeder ingetrokken. “Ik heb vernomen dat het tot vorige maand ontzettend slecht met hem ging en hij is alleen maar thuis gebleven bij zijn moeder. Hij heeft een verschrikkelijke periode doorgemaakt", aldus Dennis.
Bron: Gloednieuw.nl, Beeld: Instagram , Youtube