Zo gaat het nu met Love Islands-Raphaëlla in de liefde

Viral
door Amber
woensdag, 21 april 2021 om 12:15
Raphaëlla was naar de Love Island-villa gekomen om liefde te vinden, maar vloog terug naar Nederland met liefdesverdriet. Ze vertelt openhartig over hoe het nu met haar en haar liefdesleven gaat.
In de villa was ze een koppel met Mattheüs. Dit was niet altijd rozengeur en maneschijn, maar toch werd Raphaëlla stapelverliefd op hem. Het leek erop dat dit wederzijds was, totdat Casa Amor roer in het eten gooide. Mattheüs liep Jaimy tegen het lijf en de vonken spatten er meteen vanaf.
Dat was de reden dat Raphie de show verliet en terugging naar Nederland. Het was even pittig voor haar, maar nu gaat gelukkig weer goed. Ze onthult dat het in de liefde ook goed gaat. “Er is wel iets of iemand. Maar om 100% eerlijk te zijn, ben ik op dit moment niet klaar voor een relatie. Ik wil nog kunnen genieten, mijn dromen waarmaken, mijn projecten uitwerken en lekker doen wat ik zelf wil.”
“Mijn leven is nu een stuk leuker en beter zonder al die relatiestress. Ik heb in mijn leven veel relaties gehad. Daarin heb ik te veel opgeofferd en opgegeven voor mannen. Nu wil ik eerst aan mezelf denken en pas als ik alles heb gedaan wat ik wil, ben ik weer klaar voor een relatie”, eindigt ze.
Bron: lovereality.nl