Zo veel kostte de ketting van Sarah van Soelen

Viral
door Amber
maandag, 19 juli 2021 om 18:00
Sarah is dolverliefd op André en dat mag iedereen weten: ze heeft zijn naam dan ook om haar nek hangen. En het is niet zomaar een ketting, want er hangt een aardig prijskaartje aan…
Het is al een paar maanden dikke mik tussen Sarah en André en dat steken ze niet onder stoelen of banken. De twee maakten eerder deze week bekend dat ze officieel gaan samenwonen. Om de liefde te bezegelen, heeft André vorige maand een ketting voor Sarah gekocht met daarop zijn naam. De Antwerpse juwelier Jennifer Carat vertelt in de Weekend dat dit sieraad hem duizenden euro’s heeft gekocht.
Hoeveel hij er precies voor heeft betaald, wil ze niet verklappen. Een standaard-naamketting met vijf letters kost bij Carat in elk geval 1.950 euro. Hier zegt de juwelier het volgende over: “Het zijn allemaal diamanten van de hoogste kwaliteit. Hoeveel de kettingen precies kosten is privé, dat zeg ik niet, maar het is een duur sieraad. Over het algemeen betaal je daar in de duizenden euro’s voor.” Bekijk de foto van het gelukkige stel bij de juwelenzaak hieronder: