Zo weet je of een man verliefd (op jou) is

Viral
door Benthezaterdag, 04 december 2021 om 18:00
Ben jij aan het daten met een superleuke jongen en krijg je langzaam gevoelens voor hem, maar weet je niet zeker of dit wederzijds is? Of zit jij al in een relatie, maar voel je toch veel onzekerheid? No worries, want wij zetten de feiten voor je op een rij. Zo weet je of een man verliefd is!
Twijfel je of hij echt verliefd is op jou? Vaak zegt zijn gedrag veel meer dan woorden. Check de volgende 7 punten en kom erachter of hij écht verliefd op je is.

Hij raakt je veel aan

Legt hij zijn hand graag op je been, houdt hij van knuffelen en houdt hij vaak je hand vast? Dit is heel goed nieuws, want uit onderzoek is gebleken dat aanrakingen de band tussen twee mensen versterkt. Iets wat een verliefde man natuurlijk héél graag doet!

Zijn volledige aandacht is op jou gericht

Een verliefde man heeft zijn volledige aandacht op jou gericht. Als hij écht luistert naar wat je allemaal zegt, dan is de kans heel groot dat hij smoorverliefd op je is. Verliefde mannen onthouden ook de kleinste dingen. Luister dus goed wat hij te vertellen heeft!

Hij zoekt contact

Mannen en vrouwen communiceren op twee totaal verschillende manieren. Bij vrouwen komt er meer emotie bij kijken en bij mannen draait het puur om het overbrengen van de boodschap. En als het even kan ook zo kort, direct en duidelijk mogelijk. Maarreh, als een man verliefd is doet hij er álles aan om met jou in contact te komen.
Hij speelt superman
Wanneer een man verliefd is wilt hij het allerliefst je redder in nood zijn. Hij wil je helpen met alles, het maakt niet uit waarmee.

Hij betrekt jou in zijn leven

Als je wil weten of je echt heel leuk vindt en je dus niet alleen gebruikt, ga dan na in hoeverre hij jou in zijn leven betrekt. Ga je alleen met hem naar bed? Sorry, maar dan ben je gewoon een bootycall voor hem. Neemt hij jou mee naar zijn vrienden en familie? Dan is 'ie smoor op jou!
De blik
De blik van een man zegt genoeg. Aan zijn ogen kan je namelijk zien of hij verliefd op je is. Zijn pupillen worden namelijk groter als jij met hem praat. Daarnaast kijkt hij je lang en vaak aan, maar kijkt hij plots weg naar onderen als jij hem aankijkt.
Spiegelbeeld
Een verliefde man spiegelt alles wat jij doet. Ga eens voor de grap tegenover hem zitten en trek een bepaald gezicht. Als hij echt verliefd is zal hij jou na doen. Dit komt omdat een verliefd persoon namelijk gelijk probeert te zijn aan degene waar hij verliefd op is.
En, is 'ie verliefd op je?
Bron: Fem-Fem