Zo zag Sarah van Soelen er uit voor alle plastische ingrepen

Viral
door Amberzondag, 16 januari 2022 om 20:28
schermafbeelding 2022 01 16 om 202536
Sarah van Soelen is niet vies van een spuitje hier of daar en is er ook heel open over. Voor al deze ingrepen zag ze er natuurlijk een stuk anders uit, maar nog steeds heel knap!
Sarah begon met plastische chirurgie om haar onzekerheid te verbergen. Ze heeft eerder wel eens in een interview met Beaumonde gedeeld dat ze toen helemaal niet lekker in haar vel zat. Na één bezoekje aan de plastisch chirurg besloot ze om vaker onder het mes gegaan.
Ze heeft nu dus al een aantal plastische ingrepen op haar naam staan. Zo heeft ze een borstvergroting, fillers in haar lippen en jukbeenderen, en gebruikt ze soms botox in haar voorhoofd om rimpels tegen te gaan. Een plastisch chirurg heeft zelfs laten weten dat hij ervan geschrokken is, omdat ze 'overdreven fillers' in haar jukbeenderen heeft.
Gelukkig is ze nu blij met haar uiterlijk en heeft ze aangegeven dat ze geen ingrepen meer wil laten doen. Voor al haar ingrepen zag ze er nog heel anders uit. Bekijk een foto uit die tijd op de volgende pagina!
Bron: Fem Fem / Beeld: Instagram @sarahvansoelen
schermafbeelding 2022 01 11 om 124220 300x168 1