Zo ziet het 14-jarige zusje van Justin Bieber er uit

Viral
zaterdag, 04 juni 2022 om 15:00
schermafbeelding 2022 05 31 om 123815 277x300 1
Justin Bieber is nog steeds niet weg te denken. Maar wist jij dat hij een klein zusje heeft? Naja klein is ze niet meer. Jazmyn Bieber is namelijk alweer 14 jaar oud. Gisteren zagen we de knappe dame voorbij komen op de Instagram van Justin Bieber vanwege haar verjaardag.
Geloof mij maar, deze super lieve kiekjes wil je niet missen!
Ingewikkeld
Naast de knappe Jazmyn, heeft Justin Bieber ook een half broer: Jaxon (12). Justin Jazmyn en natuurlijk Jaxon delen de zelfde vader: Jeremy Bieber. Jeremy kreeg Jazmyn en Jaxon met zijn inmiddels ex-vrouw Erin. Maar dat is niet het enige. Justin heeft namelijk ook nog een ander half zusje genaamd Bay. Bay is dan weer de 3-jarige dochter van Jeremy die hij samen heeft met zijn huidige vrouw Chelsey, die zelf óók nog een dochter heeft: Allie Rebelo (15). En Allie is dus Justins stiefzusje. Jeeeetje wat ingewikkeld. Snap jij het nog?

Jazmyn Bieber

Op Instagram zet Justin Bieber zijn half zusje Jazmyn even in het zonnetje. Hij wenst haar namelijk een fijne 14e verjaardag en post daarbij mega lieve throwbacks. "Can’t believe im saying this but Happy 14th birthday to the sweetest, most beautiful, precious, little sis a brother could ask for !! Love you @JazmynBieber", staat er onder de foto. Het is dus wel duidelijk dat de Canadese zanger mega trots is op zijn ‘kleine’ zusje. Grappig feitje: Jazmyn noemt haar grote broer ‘BooBoo’ als ze iets van hem nodig heeft, en daarnaast worden ze ook vaak samen in het weekend gespot in winkelcentrums.
1,6 miljoen volgers
Jazmyn is pas 14 jaar geworden maar heeft inmiddels al de 1,6 miljoen (!) Instagram volgers aangetikt. Ze werkt ook regelmatig mee aan samenwerkingen met grote merken. Dit is natuurlijk lastig bij te houden voor een meisje van 14 dus haar ouders zijn dan ook gelijk haar managers: “Account ran by parents/management,” staat er in haar bio.
Bron: fem-fem.nl