Zware kritiek na bizarre foto van Temptation Island-ster

Viral
door Amberdinsdag, 22 maart 2022 om 11:02
b7992cd7 3502 4a31 8dbe e89d616459b2
Donna de Greaf heeft samen met Nico Gossye meegedaan aan Temptation Island, maar dat liep niet goed af: ze vertrok weer single naar Nederland. Nu is ze nog steeds single en laat ze de harten van haar volgers op haar Instagram sneller kloppen met een nietsverhullende foto.
De Temptation Island-ster heeft een samenwerking met het lingeriemerk Hunkemöller en plaatst daarvoor kiekjes op haar Instagram in de mooiste setjes. Een dag geleden plaatste ze een foto op haar account met een doorschijnende body.
Lovende reacties
Op de foto poseert ze in het zonnetje met haar body. Bij de foto schrijft ze een hartje en een zonnetje. Veel reacties onder haar foto zijn lovend. Zo schrijft iemand: "Poohhh. Als ik zo'n lichaam had zou ik altijd zo er bij lopen."
De volle laag
Helaas zitten er ook minder leuke reacties bij. In één reactie krijgt ze behoorlijk de volle laag over haar heen: "Wat is dit toch altijd… Vrouwen laten tegenwoordig tepels zien op Instagram, dus dan volgen alle wijven die trend als een blinde kip. Waar is jullie zelfrespect? Hou jezelf interessant! Als de hele wereld je tepels al heeft gezien, wat voor eigenwaarde heb je dan?”
Girls support girls
De reactie komt van het account @girls_support_girls.nl en daar haakt Donna dan ook sarcastisch op in. “I can feel the support. Thanks love", reageert ze op de comment.
Bekijk de foto van Donna hieronder!
Bron: Love Reality / Beeld: Temptation Island