Volgens fans is hierdoor de relatie van Gio en Jade bevestigd

Is de relatie tussen influencer Jade en vlogger Gio Latooy dan nu eindelijk echt bevestigd? Fans denken zeker te weten van wel. We vertellen je wat er aan de hand is.

Een geleden reageerden Gio en Jade samen eindelijk op de geruchten dat ze elkaar leuk zouden vinden. Die geruchten gingen al langer, en nu kondigden ze inderdaad aan: er is ‘iets’ tussen ons twee. Sinds die aankondiging wachten fans massaal wanneer de echte officiële relatie aankondiging dan echt komt.

En hoewel de échte aankondiging uit blijft, is het volgens fans al eigenlijk bevestigd door de twee. Waarom? Oplettende fans ontdekten namelijk het volgende: Gio noemde Jade in een recente vlog ‘zijn vriendin’. In een andere vlog is te zien dat de twee over hun toekomstplannen praten. Niet iets wat je doet als je niet echt samen bent, vinden fans.

Gio riep verder fans op om vragen in te sturen voor een Q&A. En die vragen logen er niet om: de meeste gingen over de relatie tussen de twee. ‘Wat vinden jullie vrienden van het leeftijdsverschil?’ werd er bijvoorbeeld gevraagd. En ook ‘Hoe lang hebben jullie al een relatie?’. Duidelijk is in ieder geval dat fans overtuigd zijn: de twee zijn official!

Vind je ze leuk samen?

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer