Volgens stewardessen kun je dit het beste dragen tijdens je vlucht

Tijdens een lange vlucht wil je het jezelf alleen maak makkelijk maken. Je wilt het liefst in comfy kleding vliegen.Maar wat blijkt? het is helemaal niet verstandig om een legging aan te trekken in het vliegtuig. Stewardess Elena Eberwein vertelt ons wat dan wél de perfecte outfit is voor in het vliegtuig. 

Lees snel verder om te kijken wat de beste outfit is om in te vliegen!

Beste outfit

Je zult het niet geloven… Geen sportlegging, maar gelukkig is het nog steeds erg comfortabel!

Stewardess Elena Eberwein is werkzaam bij luchtvaartmaatschappij American Airlines. Als stewardess vliegt Elena de hele wereld rond, maar ook als ze niet aan het werk is reist ze wel eens met het vliegtuig. Tijdens haar werk draagt ze natuurlijk het standaard stewardessenpakje, maar in haar vrije tijd heeft ze de perfecte outfit gevonden die ideaal schijnt te zijn voor tijdens een lange vlucht. 

Verbod op sportleggings

Maar waarom kunnen we dan geen sportlegging dragen in het vliegtuig? Het is dus blijkbaar best wel gevaarlijk, omdat dit soort leggings sneller in de brand kunnen vliegen. Sommige luchtvaartmaatschappijen hebben daarom zelfs een verbod op sportleggings. Elena draagt in het vliegtuig altijd een zwarte jeans of jegging die lekker stretchy is. Deze zijn nog steeds comfortabel en worden wel gezien als echte broeken. 

Lagen lagen en nog eens lagen

Er zijn veel mensen die het vliegtuig in stappen met slippers of sandalen aan hun voeten. Het is natuurlijk wel lekker makkelijk bij de douane controle. Maar waar mensen vaak niet aan denken is dat vliegtuigen niet bepaald de schoonste plekken zijn. Daarom raadt Elena aan om dichte, comfortabele schoenen te dragen. Bijvoorbeeld sneakers of enkellaarsjes. 

Vlieg je van ons koude kikkerlandje naar een zonnige bestemming? Dan lijkt het misschien voor de hand liggend dat je het beste een korte broek en een hemdje aan kunt trekken in het vliegtuig, maar dat is niet zo’n heel handig idee. Het is namelijk altijd behoorlijk koud in het vliegtuig. En je wil natuurlijk geen verkoudheid oplopen net voordat je aankomt op je besteming. Kies daarom voor laagjes. Zo kun je na de vlucht gelijk iets uittrekken en heb je het tijdens de vlucht niet koud. 

Bron: girlscene.nl

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer