Vreemdgaan schandaal onthuld in relatie Nina Warink en Kalvijn

In de laatste tijd lijkt het alsof geen enkele influencer veilig is voor Instagram-pagina’s die geruchten en roddels verspreiden. Deze keer is Yvonne Coldeweijer het doelwit van haar aandacht: YouTuber Kalvijn en zijn vriendin Nina Warink.

Volgens Yvonne is er iets mis in hun relatie.

Kalvijn en Nina Warink

Kalvijn en Nina Warink zijn al zo lang samen, dat men denkt dat het misschien wel het stel op YouTube is dat het langst bij elkaar is. Hoewel er wel eens geruchten zijn gehoord (over Kalvijn), leek het toch de perfecte relatie tussen de twee. De twee hebben een sterke band, gaan regelmatig viral met hun eigen podcast op TikTok, en een paar weken geleden vroeg Kalvijn Nina zelfs ten huwelijk. Maar toch is er nu juice naar buiten gekomen over de twee.

Tekst gaat door onder de foto.

Nina Warink vreemdgegaan?

Yvonne zegt dat ze tips heeft gekregen van verschillende mariniers over Nina’s gedrag tijdens haar stage op Aruba. Ze zou zich daar erg losbandig hebben gedragen en met verschillende mariniers naar bed zijn geweest, waaronder degene die Yvonne de informatie heeft gegeven.

Volgens de marinier was Nina helemaal verliefd op hem en had ze een heleboel seksuele relaties met andere mariniers. Dit zou allemaal in 2016 gebeurd zijn, toen Nina en Kalvijn al een relatie hadden.

Ben je benieuwd naar het precieze verhaal van de marinier rondom het vreemdgaan van Nina Warink op Kalvijn? Klik hieronder dan door naar de volgende pagina.

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer