Vriendin Max Verstappen plaatst verontrustend bericht op social media

Het lijkt erop dat Max Verstappen en zijn vriendin Kelly Piquet uit elkaar zijn. Het model heeft namelijk laten weten dat ze Max niet perfect vindt. Ook heeft ze bijzondere quotes over hem in haar Instagram Story gedeeld…

Afgelopen week deelde Kelly Piquet wel een heel bijzondere Story op haar Instagram-account. Hoewel zij en Max de perfecte match lijken, geeft Kelly toe dat Max helemaal niet perfect is.

Ondersteuning dochtertje

”Zoek een partner die samen met jou wil bouwen,” zo luidt de quote die Kelly deelt. ”Het gaat niet om het vinden van een perfectie in een persoon, het gaat erom dat je je realiseert wanneer je onmiskenbare verbinding tegenkomt die past bij het soort ondersteuning dat je zoekt. Verdwalen in het idee van perfectie is een belemmering.” Daarmee lijkt Kelly dus duidelijk te maken dat Max niet perfect is, maar dat hij haar de ondersteuning biedt die ze nodig hebt. Voordat Kelly en Max een relatie kregen, was het model samen met de Russische coureur Daniil Kyvat en in de zomer van 2019 kregen zij een dochtertje genaamd Penélope. Inmiddels woont Kelly al enige tijd met haar dochtertje bij Max, die het kleine meisje ook al niet meer lijkt te kunnen missen. Ondersteuning is dus zeker iets wat Max aan Kelly geeft.

Einde relatie

Ook vindt Kelly het belangrijk om samen door de ‘ups en downs’ door het leven te gaan. De afgelopen tijd gaan er veel geruchten rond over de relatie van Max en Kelly, omdat Kelly hem eerder bedrogen zou hebben. Zou Max zich niets aantrekken van de geruchten?

Bron: Blijned

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer