Vrouw van Charly Luske maakt enorme blunder op Instagram

Het huwelijk van Charly Luske en zijn vrouw Tanja Jess lijkt aan een zijden draadje te hangen. Onlangs lekte Roddelpraat gesprekken van hem waar te lezen is dat hij met andere dames praat. Tanja heeft nu een grote blunder gemaakt op Instagram dat bewijst dat het inderdaad niet goed gaat.

In de berichten was onder andere te lezen dat Charly een 20-jarige dame in bed probeerde te krijgen. Tanja wist niks van zijn daden af, tot Dennis Schouten en Jan Roos dit bekendmaakten.

Vaker vreemdgaan

Tanja is dan ook woedend op hem, maar geeft zijn jeugd de schuld van zijn gedrag. Zo lijkt het alsof zij het allemaal wel prima vindt. Dit is echter absoluut niet het geval. Yvonne Coldeweijer laat weten dat dit komt omdat Charly al jarenlang dit soort dingen doet. Hij zou al veel vaker zijn vreemdgegaan.

In de gaten

Het blijkt nu dat Tanja haar man goed in de gaten houden. Ze heeft namelijk een enorme blunder op Instagram gemaakt: ze plaatste een foto van haarzelf op het account van Charley. De post haalde ze er weer snel af. Dit betekent wel dat Tanja op zijn account kijkt om te kijken of hij niet met andere dames praat.

Bron: Utopia Nieuws / Beeld: Instagram @tanjajess

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer