Wait, whut?! Samantha heeft weer een nieuwe vriend

Deze week ging het gerucht rond dat Samantha de Jong en Michael, haar ex-man waarmee ze twee kinderen heeft, weer samen zouden zijn. Dit bleek uiteindelijk niet te kloppen, maar de blondine is wel weer gelukkig met een andere man.

Over het liefdesleven van Barbie valt een boek vol te schrijven, want het is alles behalve saai. Na haar relatie met Michael heeft ze niet stilgezeten en meerdere vriendjes gehad. Na wat mislukte relaties kwam ze terug bij Gelmore en de twee besloten om hun kindje samen op te voeden. Maar dit ging compleet mis: Gelmore overleed plotseling en Samantha was in diepe rouw.

Deze donkere periode was snel voorbij en ze vond de liefde bij Dave. “Zolang jij en ik maar gelukkig zijn”, schreef ze op haar Instagram. “We kwamen elkaar tegen na een lange tijd. We hebben elkaar gesteund door een zware tijd. Love you!” Deze relatie is inmiddels ook gestrand.

Twee weken geleden plaatste ze een vage video op haar Instagram waaronder ze “met mijn hartje op boevenpad” schreef. En nu, twee weken later, plaatst ze een intieme foto met een man met de tekst “Bonny & Clyde”. Het is niet duidelijk of het om dezelfde man gaat als twee weken geleden, maar we weten wél dat de blondine weer gelukkig is in de liefde.

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer