Wat is er aan de hand tussen Donny en Janice?

Het is de laatste tijd erg stil rondom Donny Roelvink en Janice Blok. Er zijn verschillende dingen die erop wijzen dat het over en uit is tussen de twee. Wat zou er aan de hand zijn?

Donny en Janice zaten op een roze wolk en deelden regelmatig zoete foto’s van hun samen op Instagram. De laatste tijd is het erg stil en zien we ze niet meer samen voorbijkomen. Dit valt het roddelaccount @juicechannel ook op en zij schrijven: “Veel van onze volgers is het opgevallen dat Donny en Janice de laatste tijd elkaar niet meer delen op hun Insta Stories, en zoals jullie weten is dit in 2021 niet meer toevallig. Wat is er aan de hand?”

Ook deelt Donny een video op zijn Instagram waarin hij zijn moeder bedankt dat zij de was voor hem doet, wat betekent dat Janice het niet meer voor hem doet. “Wat zou ik toch zonder jou moeten?”, vraagt Donny aan zijn moeder in de video.

Donny en Janice zijn eerder dit jaar gaan samenwonen en er werd open over hun kinderwens gesproken. Voorheen stond er ‘In love with Mr D’ in Janice haar Instagrambio, maar die zin is verwijderd. Het lijkt erop dat er aan dit liefdessprookje een einde is gekomen…

Bron: Instagram @juicehannel

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer