Wat is er gebeurd tussen Jade van Vliet en Luna Dubois?

Jade van Vliet en Luna Dubois gingen een tijd veel met elkaar om, maar er lijkt nu iets aan de hand te zijn. Een oplettende fan viel namelijk op dat de twee elkaar nooit meer zouden zien.

Jade en Luna zijn een tijdje erg close geweest met elkaar. Zo zijn ze bijvoorbeeld samen met wat vrienden naar Parijs gegaan. Een volger viel op dat de twee elkaar nu niet meer zien en wij zijn op onderzoek uitgegaan.

TikTok

Dit weekend plaatste Luna een TikTok-video op haar account waar ze haar festivaloutfit laat zien. In haar reacties schrijft een volger: “Geen contact meer met Jade Anaaaah”. De reactie heeft tachtig likes gekregen en er stroomden ook een hoop vragen binnen. TikTok-gebruikers vragen zich namelijk af of de twee ruzie hebben.

Ontvolgd

Een rondje op de Instagram van de meiden leert ons dat de twee elkaar ook niet meer volgen op Instagram. Daarnaast is de laatste foto van hen samen al meer dan een half jaar geleden. Het ziet er dus naar uit dat de twee niet meer met elkaar omgaan, maar wat er precies tussen hen is gebeurd, is niet duidelijk. Wat denk jij?

Beeld: Instagram @verraderlijk

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer