We waren benieuwd: Hoe is het nu met EOTB Lakeisha en Taier?

Wedden dat je niet had verwacht dat er echte liefde zou ontstaan in Ex on the Beach: Double Dutch? Nou, het kan wel! Zo zijn Lakeisha en Taier nog altijd in de wolken met elkaar.

Wil je weten hoe het nu met ze gaat? Wij hebben de laatste updates, dus lees snel verder!

Onverwachte liefde tijdens Ex on the Beach

Vorig jaar sprongen Lakeisha en Taier in het oog in Ex on the Beach: Double Dutch. Gezien het programma bol staat van exen en lust, was het niet Lakeisha’s verwachting om de liefde van haar leven tegen te komen. “Ik had het echt nooit verwacht”, bekent ze. Maar tijdens de opnames viel hun connectie niet te ontkennen.

De twee gingen op een date. Het moment van de waarheid: moesten ze met kaarten aangeven of ze interesse hadden in lust of liefde. Taier koos voor de lustkaart. Lakeisha, daarentegen, besloot haar interesse in liefde te tonen.

De vonk slaat over in Nederland

Uiteindelijk bleek Taier ook interesse in Lakeisha te hebben. Terug in Nederland besloten ze contact te houden. “In de villa was het nog aftasten, maar toen we in Nederland afspraken, begon het wel op te bloeien.” Hun eerste date (uit eten en naar de bioscoop) was een groot succes en sindsdien spraken ze elkaar elke dag.

Tijdens de Amsterdam Pride vorig jaar maakten Taier en Lakeisha hun relatie officieel.

Een jaar later…

De tortelduifjes zijn nu een jaar samen en het gaat nog steeds super goed tussen ze. “We kunnen het heel goed met elkaar vinden, dus het gaat allemaal vanzelf.” Is dat niet lief?

Wie had gedacht dat je echte liefde zou kunnen vinden in Ex on the Beach: Double Dutch? Lakeisha en Taier bewijzen dat het kan!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Nederlandse celebrities en influencers? Volg ons dan op Instagram (@verraderlijk), TikTok (@verraderlijk.nl) en YouTube (@verraderlijk)!

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer