We weten wie (waarschijnlijk) de nieuwe vriendin van André Hazes is

Het lijkt erop dat de geruchten over een hereniging tussen André en Monique vals waren. Er zijn echter mensen die zeggen dat André al iemand anders heeft gevonden.

Heeft Andre Hazes zijn zinnen al op iemand anders gezet?

Is er iemand anders?

André Hazes Junior staat bekend om zijn knipperlicht relaties, en altijd met een nieuwe vrouw. Nu hebben sommige mensen opgemerkt dat hij meer interesse heeft in een bepaalde vrouw, genaamd Sarah (ja, alweer een Sarah). “Het viel me op dat Rachel sinds een week allemaal hartjesogen achterlaat bij haar”, schrijft juicekanaal Realityfbi op Instagram. “En dat André haar met voorrang goedgekeurd heeft om hem te volgen. Ze is beiden recent gaan volgen.”

Foto via ditjesendatjes.nl

Sarah?

Rachel heeft in ieder geval al haar goedkeuring laten merken door uitgebreid te reageren onder de posts van Sarah op Instagram. Of Sarah echt de nieuwe relatie van André is, weten we nog niet helemaal zeker. Maar al snel nadat Juicekanaal het nieuws plaatste, werd Sarah’s Instagram-account privé gemaakt. En dat zegt misschien wel wat!

Via reality_fbi

Monique

Het zou toeval kunnen zijn dat Monique juist op dit moment afstand neemt van Andre. Ze deelde ook altijd iets met hem als ze iets over zijn zoon op Instagram plaatste. Nu doet ze dat niet meer. Maar het zou natuurlijk ook geen toeval kunnen zijn!

Via Axed.nl

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer