Weekhoroscoop: Oh no Weegschaal, kijk uit deze week

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto? Je leest vandaag alles wat je moet weten voor aankomende week!

Ram 21 maart – 19 april

Het is deze week belangrijk om eerst de taken te doen die op je to do list staan. Het wordt een drukke week met veel afleidingen. Als je alles hebt afgerond, kan je tijd vrij maken voor leuke dingen! Doe je dit niet, dan loopt alles in de soep.

Stier 20 april – 20 mei

Je werk en studie eisen veel aandacht van je, hierdoor raak je vermoeid. En dan heb je nog je vrienden die aan de andere kant veel aan je trekken. Oh no! Zorg ervoor dat je een goede planning maakt, want anders wordt het een en al chaos.

Tweelingen 21 mei – 20 juni

Communicatie is key deze week. Ga er niet tegenin als je geen gelijk krijgt, want drama hiervan maken is not done. Als je lover ineens een rare opmerking maakt, is het tijd om eens goed over jullie relatie na te denken.

Kreeft 21 juni – 22 juli

Aankomende week staat in het teken van ongeluk. Zie je een zwarte kat? Maak dat je weg komt. Ook kun je beter niet onder een ladder lopen. Als je niet bijgelovig bent, doe je er wel goed aan om toch maar even mee te doen. Karma is a bitch!

Leeuw 23 juli – 22 augustus

Vandaag staat in het teken van een grote beslissing voor je carrière, maar knopen doorhakken stel je nog even uit. Neem deze week afstand om je hoofd vrij te maken en de juiste beslissing te maken.

Maagd 23 augustus – 22 september

Verlang je naar wat quality time met je beste vrienden? Deze week heb je wellicht meer behoefte aan de support van je geliefden dan anders. Plan iets leuks in voordat je straks weer te druk bent en je vriendschap misschien straks verwatert.

Weegschaal 23 september – 22 oktober

Op financieel gebied ga je niet zo lekker. Zorg ervoor dat je je budget verandert voordat je zometeen helemaal de mist ingaat. Met een telefoontje kun je misschien voorkomen dat het verder uit de hand loopt.

Schorpioen 23 oktober – 21 november

Je energielevel is vandaag nogal aan de lage kant. Je wilt van alles, maar je hebt er de kracht niet voor. Ga deze week je zaken niet forceren, want dan ben je in no time nog verder van huis. Take it easy!

Boogschutter 22 november – 21 december

Deze week is het tijd om je gevoelens te uiten. Aan de ene kant wil je de persoon in kwestie niet pijn doen. Aan de andere kant wil je jouw mening ook niet onder stoelen of banken steken. Probeer dit onderwerp zo subtiel mogelijk te benaderen.

Steenbok 22 december – 19 januari

Je zit lekker in je vel, omringd door je familie en vriendinnen! Deze week heb je eindelijk tijd om je kamer op te ruimen en eindelijk creatief bezig te zijn.

Waterman 20 januari – 19 februari

Mentaal ga je minder goed dan je zou willen. De ene discussie volgt de andere en dat gaat niet altijd zonder slag of stoot. Vraag jezelf af of je nu echt altijd gelijk moet krijgen.

Vissen 20 februari – 20 maart

Je wil heel graag een lastige situatie oplossen, maar dit loopt helemaal verkeerd. Er ontstaat een hele grote miscommunicatie. Zelfs het kleinste misverstand bezorgt je daardoor enorme hoofdpijn. Haal diep adem, want het komt wel goed!

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer