Welke kleur sieraden draag jij? Dit zegt het over je

Heb jij op het gebied van sieraden een voorkeur voor zilver of voor goud? Of kun je misschien niet kiezen en draag je beide kleuren door elkaar. Meestal heeft iedereen wel een voorkeur voor een kleur. Dit zou kunnen komen doordat een van de twee kleuren beter bij je huid past of omdat je de ene kleur mooier vindt dan de andere. Wat zegt dit precies over jou? Wij weten het!

Zilver

Draag je vaak zilver? Dan ben je een koel persoon. Jij bent afstandelijker naar je omgeving dan anderen en houdt liever dingen voor jezelf. Als je ergens niet tegen kan, dan zijn het wel mensen die heel erg overdreven doen. Druk en opvallend is niks voor jou. Je houdt van een simpel en minimalistisch leven. Gewoon normaal doen, dan doe je al gek genoeg!

Zilveren sieraden die bij jou passen

Enkelbandje van Go Dutch Label

Oorringen van Kalli

Ketting van Karma

Goud

Als je liever de kleur goud draagt, heb je best een uitgesproken persoonlijkheid. Je bent spontaan, niet echt verlegen en vindt het leuk om op te vallen. Je weet precies hoe je iemand op z’n gemak moet stellen, zonder dat je er al te veel moeite voor hoeft te doen. Hoe meer goud je draagt, hoe sterker deze eigenschappen wegen! Als je veel gouden sieraden draagt, is de kans groot dat je aandacht van anderen wel kunt waarderen.

Gouden sieraden die bij jou passen

Oorbellen van Go Dutch Label

Armband van IXXI

Ketting van Go Dutch Label

Bron: Cosmopolitan

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer