Whatsapp gesprek gelekt van Gio over relatie Don & Juultje

Als je de laatste tijd het nieuws (oftewel onze Instagram) hebt gevolgd heb je vast meegekregen dat het lijkt alsof er een nieuw koppel aan het ontstaan is in YouTube land. Het gaat om YouTuber Don de Jong en influencer Juultje Tieleman.

En beide kennen we mede van een andere bekende vlogger, namelijk Gio Latooy. Don de Jong was vaak te zien in de vlogs van Gio, en behoorde zelfs tot één van zijn beste vrienden. Juultje Tieleman zagen we vroeger vaak in de vlogs van Gio terug, als zijn vriendin.

Maar nu lijkt het er dus op dat de twee samen een stelletje aan het worden zijn. In principe niet zo veel mis mee zou je zeggen, aangezien Juultje al een tijd niet meer samen is met Gio. Maar toch vinden sommigen het niet kunnen dat een goede vriend van Gio samen met zijn ex vriendin gaat.

Dat lijkt ook Gio te vinden, zo bleek uit een WhatsApp gesprek die in handen kwam van een YouTuber. In een video liet hij ziet wat er in die chat werd geschreven door Gio. En uit dat gesprek bleek dat Gio misschien niet helemaal cool is met de nieuwe tortelduifjes.

Bekijk de video met het gelekte gesprek via deze link.

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer