Whut: Ali B gespot op een bijzondere plek wat niemand zou verwachten

Er liggen heftige aangiftes tegen Ali B vanwege grensoverschrijdend gedrag bij het programma The Voice of Holland. De rapper houdt zich al een lange tijd stil, maar is nu op een plek gespot waar niemand hem verwacht. 

Zo’n drie maanden geleden kwam in de YouTube-serie ‘BOOS’ heftige verhalen naar buiten over The Voice of Holland. Hier werd seksueel grensoverschrijdend gedrag van medewerkers aan het licht gebracht. Dit ging onder meer over Ali B.

Nieuwe markt

Ali is na deze aflevering gelijk vertrokken naar Dubai. Hier verblijft hij nu al een tijdje, waar hij nu al een aantal keer is gespot. Het oud-jurylid is nu ook op een andere plek gespot. Hij zou zich volgens het roddelkanaal namelijk richten op iets nieuws. “Al maanden is het bijzonder stil en zagen we Ali vooral in Dubai hangen. Was het een heerlijk lange vakantie? Of waren er andere redenen? Daar zijn we eens ingedoken. Ongeveer een jaar geleden stortte Ali zich op de NFT markt”, aldus RealityFBI.

VIP-evenementen

Hij heeft zich op verschillende NFT-platformen aangemeld. “Na de uitzending van BOOS van 20 januari is hij op ‘discord’ in de Hypersloths community heel actief geworden met de naam ‘BigAli’.” Op het platform is hij niet zomaar lid, maar een VIP-lid. Hij zou zelfs VIP-evenementen hebben bezocht in Dubai. 

Bron: Gloednieuw

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer