Whut: gaat Lars Veldwijk trouwen?!

Na de break-up met Monica was Lars langere tijd vrijgezel. Onlangs gingen er geruchten rond dat hij iets zou hebben met deze Love Island-deelneemster van vorig seizoen. De voetballer heeft zelfs op Instagram laten weten dat hij gaat trouwen. Huh?!

Het is nog onbekend wie zijn nieuwe lover is, want er zijn geen kiekjes op zijn socials te vinden van hun samen. Op zijn Instagram Story laat hij weten dat hij zijn relatie niet verbergt, maar dat hij vindt dat het niemand aangaat. Dat hij superverliefd is blijkt uit zijn volgende mededeling: hij gaat trouwen met deze vrouw.

“So I finally decided to adress this issue. First of all I am NOT hiding my relationship. I just think it’s not anyone’s business. Secondly, yes we are getting married soon. Though it may seen rushed but I can’t wait to spend the rest of my life with my loved one. Lastly, I stole this post from someone because I know y’all nosy asses gonna read it. With that bein said, drink more water and be at peace. Most importantly, mind ya damn business”, schreef Lars op zijn Instagram.

Het is nog onbekend of het écht waar is, want hij vertelde dat hij deze tekst had gestolen van iemand anders. De kans is groot dat hij de media op het verkeerde pad wil zetten. Denken jullie dat hij binnenkort het huwelijksbootje instapt?

Beeld: Instagram @larsveldwijk / Bron: girlscene.nl

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer