Wordt Rosanna de nieuwe Bachelorette?

Op het internet gonst het van de berichten en speculaties over wie de nieuwe Bachelorette gaat worden. Nu zouden er tekenen zijn dat oud Temptation Island deelneemster Rosanna Voorwald de nieuwe rol op zich gaat nemen.

Na het heftige seizoen met Bachelorette Gaby Blaaser snakken fans naar een nieuwe vrouwelijke Bachelor. In de tussentijd hebben we natuurlijk Tony Junior gezien, en het huidige seizoen is nu gaande met Thomas van der Vlugt, bekend van StukTV.

Bachelorette

Toch zien veel fans graag weer een vrouwelijke Bachelor. Op het internet is te lezen dat namelijk niet iedereen het huidige seizoen even leuk vindt. Thomas zou volgens sommigen ‘een beetje saai’ zijn.

Rosanna

Rosanna kennen we oorspronkelijk van een heel spraakmakend seizoen van Temptation Island, waar ze met haar vriend Niels aan meedeed. Inmiddels kennen we haar meer van haar eigen Instagram, én haar profiel op… die ene site. Die ene voor “alleen maar fans”. Get it?

Instagram

Op de Instagram van Rosanna is te lezen dat ze meermaals de vraag heeft gekregen vanuit fans om Bachelorette te worden. Dit zou nu namelijk kunnen omdat de relatie van Niels en Rosanna volgens hunzelf gestrand is.

“Haha, iedereen is zo enthousiast over het idee dat ik de nieuwe Bachelorette moet worden!” is te lezen op haar Instagram verhaal.

De stories

Bekijk hieronder de stories waarin ze reageert op het gerucht.

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer