Wow: Dit hele bekende Temptation Island-koppel gaat TROUWEN

Veel koppels overleven Temptation Island niet: of ze gaan de mist in tijdens het programma of ze komen er later achter dat het toch niet werkt. Maar bij dit bekende Temptation-koppel gebeurt juist het tegenovergestelde. Het gaat zo goed bij hen dat ze het huwelijksbootje instappen!

De Vlaamse Laura heeft dit weekend het ja-woord gegeven aan Roger. “I said YES!” vertelt ze op haar Instagram. 

Verbaasd

Laura laat weten dat ze heel verbaasd is over het aanzoek. “Voorbije zaterdag heeft Roger mijn wereld veranderd. Dat ik ooit een ring ging krijgen van hem, wist ik wel ergens. Maar op dit moment en op deze manier… NEVER expected this!” Roger heeft haar ten huwelijk gevraagd na een ‘flashmob’ in een winkelcentrum in Antwerpen. Hier is ook een video van. “Ik ben super trots en excited om dit moment ook met jullie te kunnen delen”, zegt de blije Laura daarover. Bekijk die video via deze link.

Temptation Island-avontuur

In 2019 deed het stel mee aan de ultieme relatietest. Dit avontuur liep echter niet zo soepel, maar ze verlieten het programma wel samen. Een tijd later verbrak hij alsnog de relatie omdat hij nog graag van het vrijgezellenleven wilde proeven. Uiteindelijk bleek zijn hart bij Laura te liggen en kwamen ze in 2020 weer bij elkaar.

Bron: Shownieuws / Beeld: Temptation Island

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer