Yolanthe Cabau praat openhartig over toekomst met Wesley

Hoewel Yolanthe en Wesley een droomkoppel leken te zijn, tekende ze in 2019 de scheidingspapieren. In de nieuwe Veronica Superguide vertelt ze hoe het nu tussen haar en Wesley gaat.

Samen met zoonlief woont ze voor het grootste deel van haar tijd in Los Angeles. Wesley woont nog in Utrecht en Yolanthe wordt dan ook vaak de vraag gesteld hoe zij dit doen met hun zoontje Xess Xava. Deze vraag beantwoordt ze liever niet: “Ik heb met Wesley afgesproken dat we niet publiekelijk ingaan op onze privésituatie”, laat ze weten. “Ik ben blij dat Xess en ik een goede band met Wes hebben. Er is enorm veel gebeurd, maar liefde is er altijd. Ik hoop dat we de rest van ons leven maatjes blijven.”

Ook vertelt ze de reden waarom ze haar koffers heeft gepakt en in Los Angeles is gaan wonen. “Ik ben daar naartoe gegaan omdat ik rust wilde creëren voor mijn zoontje en mij. Ook al weet ik dat media-aandacht bij het vak hoort, werd het me rond de tijd van mijn scheiding wat veel. Ik kon niet naar buiten of naar de supermarkt. Ik vind het niet gek dat mensen nieuwsgierig zijn en graag willen weten wat er is gebeurd, want ik ben vanaf mijn zestiende al op televisie. Mijn privéleven is daardoor altijd in beeld geweest. De mooie momenten, zoals mijn huwelijk, liefde, al die hoogtepunten. Dan willen mensen het ook weten als er dieptepunten zijn.”

Gelukkig heeft ze in Los Angeles de rust gevonden waar ze naar op zoek was: “Dus gingen Xess en ik naar LA, waar we weer de kleine dingen kunnen doen die voor andere mensen heel normaal zijn.”

Beeld: Instagram @yolanthecabau

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer