Zien: Alle exen van Juultje Tieleman in een lijstje

De knappe Juultje Tieleman is onder anderen bekend van haar relatie met YouTuber Gio Latooy. Sinds kort is ze opnieuw in love met Koen van Heest. De geruchten gingen al een tijdje rond en het koppel heeft onlangs bevestigd op Instagram dat het inderdaad zo is. Maar met wie ging Juultje nog meer? We hebben al haar exen op een rijtje gezet.

Gio Latooy

In 2016 maakten Juultje en Gio hun relatie bekend. De twee hadden af en toe wat ups and downs. In 2017 kwam de eerste break up. Vervolgens kwam het stel weer bij elkaar, maar in 2018 hebben ze definitief een punt achter hun relatie gezet.

Rijk Hofman

In 2020 gingen er geruchten rond dat Juultje en Rijk aan het daten zouden zijn. Of dit ook echt waar was, is nooit bevestigd. De twee werden vaak samen gezien, maar het kan ook vriendschappelijk geweest zijn. Of wie weet hadden ze wel een secret relationship…

Don de Jong

Juultje en Don werden een aantal maanden terug ook verdacht vaak gespot. Het was overduidelijk dat er iets speelde tussen hen. Helaas is het nooit bevestigd en was het niet van lange duur. Op een gegeven moment schreef Juultje op Instagram: ”Als alles tegenzit en dingen lopen niet zoals je hoopt en er nare dingen gebeurd zijn, weet dat je dan niet alleen bent. Laat je emoties toe, je hebt ze voor een reden”. Vervolgens was Don huilend in zijn vlog te zien. Hij vertelde dat hij gewoon even een off day had, maar volgels van de twee wisten hierdoor zeker dat het klaar was.

Bron: FemFem / Beeld: Instagram

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer