Zien: André Hazes bevestigt eindelijk relatie met Sarah

Het is dan eindelijk zo ver: het nieuws waar iedereen van wist dat het ging komen maar toch iedereen op zat te wachten. André Hazes heeft zijn relatie met Sarah van Soelen eindelijk officieel bevestigd. Dat deed hij gisteren in de liveshow van Beau op RTL.

In de liveshow die gepresenteerd wordt door Beau van Ervendorens, werd André aan de tand gevoeld over meerdere dingen. Maar één ding voerde de boventoon, en dat was natuurlijk zijn – al dan niet – nieuwe relatie met influencer Sarah van Soelen.

In de aflevering werden een paar van André’s Instagram foto’s belicht en vragen over gesteld. Zo was te zien dat André gezellig Pasen aan het vieren was met zowel de familie van Sarah als bij het huis van zijn ex Monique.

Bij de foto van André samen met de vader van Sarah werd hem gevraagd of dit nou ‘een goede vriend of zijn schoonvader’ is. En na even twijfelen reageerde André toch bevestigend dat het inderdaad meer zijn schoonvader was. Hij zette dat extra kracht bij door te zeggen: “Ik ben wel echt gek op dat meisje”, natuurlijk refererend aan Sarah. Cute!

Je kan de video terugkijken in de laatste aflevering van Beau op RTLXL, maar André zegt er weinig woorden over, behalve dat hij bevestigend zegt dat hij dus ‘gek is op dat meisje’, wanneer hem naar de bevestiging van een relatie wordt gevraagd.

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer