Zien: André Hazes en Monique namen heel raar afscheid van elkaar op Schiphol

André Hazes en Monique Westenberg zijn op dit moment net terug van een lekkere gezinsvakantie op Koh Samui in Thailand. De twee wilden daar lekker privé met hun zoontje Dré junior op vakantie gaan. Dat lukte niet helemaal, omdat allerlei juicekanalen direct lekten waar ze heen gingen.

Terugkomst

Daarop werden er direct paparazzi fotografen naar de locatie gestuurd om het gezinnetje op de gevoelige plaat vast te leggen. En zo gebeurde dat ook bij hun terugkomst, waar menig fotograaf op hun stond te wachten.

Zo ook paparazzi fotograaf Edwin Smulders, die ze vakkundig wist vast te leggen. Hij liet weten iets opmerkelijks te hebben gezien: “Ze gingen allebei terug naar hun eigen huis.”

Geen huwelijk?

Veel fans van het duo hoopten op huwelijksplannen en een aankondiging. Dit zou natuurlijk een perfecte afsluiter zijn voor de documentaire over André, en werd ook veel over gespeculeerd in de media.

Hoofdredacteur van de Story, Guido den Aantrekker, zegt dat hier niets van waar is. Op de foto’s is duidelijk te zien dat de twee in aparte auto’s terugkeren naar hun stekkie. Hij gaat zoals iedereen weet naar zijn moeder’s huis, waar hij ondertussen alweer een tijdje inwoont. Monique gaat terug naar hun gezinsvilla in Berkel.

De foto’s van de paparazzi zijn te vinden in de laatste Story. “Hier scheiden wegen André Hazes en Monique na gezinsvakantie OPNIEUW!”, schrijft de Story. “Géén cameraploeg. Géen aanzoek. Wél: koel afscheid.”

Beelden

Bekijk hieronder de foto en wat Story er over schreef:

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer