Zien: André Hazes woedend op Monique tijdens vakantie

De ‘geheime’ familievakantie van André Hazes, Monique Westenberg en hun zoontje Dré junior bleef maar héél kort onopgemerkt. Nog voordat ze op het vliegtuig zaten hadden de juicechannels al te horen gekregen waar het drietal heen ging vliegen.

Maar ook op locatie blijft hun precieze verblijfplek niet geheim!

Thailand

Het jonge gezin ging met z’n drieën gezellig naar Thailand. En volgens sommige bronnen was het de bedoeling van André om het tripje geheim te houden. Toch post Monique volop foto’s van hun verblijfplekken, waaronder hun hotel.

Volgens website Utopianieuws.nl is André daar helemaal niet blij mee. Ze schrijven: “Monique verklapt door het plaatsen van nieuwe foto’s ook het hotel waar ze verblijven. Zo maakt ze het de paparazzi wel heel makkelijk.”

Paparazzi

Story-baas Guido zegt: “Denken jullie dat Monique Westenberg, qua dit soort foto’s van herkenbare hotels, graag door de vaderlandse pers gevonden wil worden in Thailand waar ze met André Hazes vanwege hun zoontje (5) met vakantie is, of gaat wel?”

En ja hoor, vandaag was door RTL Boulevard een fotograaf gestuurd om het gezinnetje op de gevoelige plaat vast te leggen. André zou daarom flink ruzie hebben gekregen met Monique, iets wat hun relatie weer in de gevarenzone brengt.

Hoe zal dit eindigen?

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer