Zien: Dit is de ongemakkelijkste date ooit in LLDL

In Lang Leve de Liefde komen alle soorten dates voor: romantische, saaie, spannende én ongemakkelijke. De een is erger dan de ander, maar de date van Cindy en Björn is misschien wel de meest ongemakkelijke date ooit!

Björn denkt namelijk dat hij mensen blind kan lezen, maar dit is volgens Cindy absoluut niet het geval. Hij wil ook maar niet inzien dat Cindy hem gewoon niet zo ziet zitten…

Type

Het wil Björn maar niet lukken om het hart van Cindy te veroveren. Zelfs een gitaarserenade maakt haar nog niet verliefd en hij denkt te weten waarom zij niet op hem valt. “Het is het baardje hè?”, vraagt hij aan haar. Hierop laat Cindy weten dat het met iets anders te maken heeft: “Nou, je bent gewoon niet m’n type.”

Awkward

Er zit niks anders op voor Björn dan zijn spullen te pakken. Hij wil nog een knuffel geven als afscheid, maar Cindy schudt liever de hand. Daardoor botsen ze ook nog eens heel awkward tegen elkaar op…

Twitter gaat los

Twitteraars kunnen Cindy maar moeilijk begrijpen. Zo schrijft iemand: “Ik vind je niet lelijk, maar ik hou niet van de baardjes. Wat een domme reden, om niet een beetje normaal te doen!” Snap jij waarom Cindy zo deed?

Bron: Love Reality / Beeld: LLDL

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer