Zien: EOTB-Davey is weer vreemdgegaan en Shani kwam hierachter

In het verleden is Davey al eens de mist in gegaan. Maar nu ook weer tijdens zijn huidige relatie met Shani. De gesprekken tussen Davey en een andere dame zijn gelekt. Dit is vorige maand gebeurt.

De gesprekken lees je hieronder.

Ex On The Beach

Het gebeurt niet vaak dat er een serieus koppel in het programma Ex on the Beach: Double Dutch ontstaat. Voor Shani en Davey was dit wel het geval. Op social media deelt het koppel niet heel veel meer. Shani hoopte hiermee iets meer privacy te krijgen. “Ik weet dat ik er zelf voor gekozen heb om alle ogen op me te krijgen, maar voor iedereen komt er ook eens een moment dat het té veel wordt”, stelde ze eerder. 

Korte break

Vorig jaar besloot het stel een korte break te nemen. “Het probleem is dat we allebei soms andere keuzes maken in het leven. En dat weegt gewoon heel hard op onze relatie”, legde Shani uit. “We zijn alle twee bekende personen en iedereen wil dat gewoon kapotmaken. Iedereen ziet Davey ook als een bedrieger, terwijl hij echt een goede man is voor mij.” Het is daarna wel weer goedgekomen met het stel. tot nu…

Op de volgende pagina lees je de gesprekken tussen Davey en de andere dame!

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer