Zien: Flinke ruzie op Ibiza tussen Yolanthe en Wesley Sneijder

Het kwam even als een shock voor veel mensen: het nieuws dat Wesley Sneijder misschien weer samen zou zijn met Yolanthe. Dat kwam in het nieuws toen bekend werd dat Wesley samen met Yolanthe en hun zoontje op vakantie was op Ibiza.

Toch lijkt van het gerucht niet veel waar te zijn!

Ruzie

De website Blijned.nl meldt namelijk dat er een ruzie uitgebroken zou zijn tussen Wesley Sneijder en de familie van Yolanthe. Volgens hun is de reden een enorme villa op Ibiza die Yolanthe van haar vader heeft geërfd.

De villa met 11 slaapkamers, 7 badkamers, 4 keukens, twee bioscopen, een disco, twee bars, drie jacuzzi’s, een zwembad én een gym is namelijk helemaal niet voor de volle 100% van Yolanthe.

De site vertelt: “Toen Yolanthe en haar zussen het optrekje erfde in 2007 moest er namelijk nog even 3,5 miljoen euro erfbelasting betaald worden. Dat konden Yolanthe en haar zussen niet betalen, maar Wesley wel. Wesley wilde dit dan ook wel betalen, maar alleen als de villa dan van hem en Yolanthe zou worden. Zo werden de zussen van Yolanthe buitenspel gezet.”

Rechtszaak

“Maar de zussen pikte dit niet en begonnen een rechtszaak tegen Yolanthe en dat resulteerde weer in familieruzies. Gelukkig kwamen Yolanthe en Wesley met de zussen van Yolanthe tot een schikking.”

“Dus vandaag de dag zijn de zussen van Yolanthe het probleem niet meer, maar omdat Wesley en Yolanthe gescheiden zijn is het onduidelijk wie aanspraak maakt op de villa. Beide willen de villa namelijk hebben en dat zorgt voor een langlopend conflict welke zijn hoogtepunt bereikt lijkt te hebben. Het zou ons niks verbazen als Yolanthe en Wesley binnenkort tegenover elkaar staan in de rechtszaal om dit op te lossen.”

Of dit klopt weten we niet, maar het lijkt er op dat alle drama rond Wes & Yo nog niet helemaal opgelost is!

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer