Zien: Jaimie Vaes haalt keihard uit naar Yvonne Coldeweijer

Waar Jaimie, Yvonne ooit in een vertrouwen nam hebben de twee nu geen goed woord meer over elkaar te zeggen. Op Instagram deelt Jaimie een bericht waar geen goed woord over Yvonne in te lezen was.

Leugens

Vorige week kwam er een bericht naar buiten dat Jaimie zich zou hebben misdragen op het vliegveld op Ibiza. Jaimie geeft aan helemaal niet op Ibiza te zijn geweest en dat Yvonne dus keihard liegt. “Wanneer houdt het nou een keer op? De leugens en verzinsels over mij.”

Jaimie Vaes

Yvonne

Yvonne reageert hier vervolgens weer op met: “De ec van Lil Kleine heeft een heel verhaal gepost over mij adt mijn juice niet klopt. Ik had namelijk gepost dat zij afgelopen weekend vanuit Ibiza met VIP-service te laat was aangekomen bij de gate en dat de cockpit daar schijt aan had en gewoon vertrok. Waarop zij haar middelvinger nog naar hen op heeft gestoken”.

“Nou dat blijkt dus dat de spion niet helemaal scherp had opgelet. Het ging namelijk over de vlucht van Amsterdam naar Ibiez. Mijn spion biedt zijn nederige excuses aan. Verder is het verhaal 100% waar”.

Lees snel verder op de volgende pagina!

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer