Zien: Rachel Hazes klapt uit school Monique Westenberg

Hoewel Rachel in de wolken is van haar nieuwe schoondochter Sarah, is ze iets minder goed te spreken over haar ex-schoondochter. Het is geen geheim dat die twee nooit echt door één door hebben gekund. Tussen André en Monique is het al een halfjaar uit, maar toch geeft rachel nog een sneer aan haar.

Monique en André zijn een lange tijd samen geweest en hebben samen een kindje met elkaar. Toch was Rachel nooit te spreken over haar schoondochter. De scheiding heeft dit niet ten goede gedaan en Rachel somt in de nieuwe editie van Story op wat Monique volgens haar nog allemaal van André krijgt.

Hazes zou namelijk nog alles voor haar betalen en dat vindt Rachel niet oké. “Monique mag in de villa blijven wonen, rijdt in een auto die André betaalt. Ze krijgt naast alimentatie voor kleine Dré elke maand geld voor haarzelf. Daartoe is André helemaal niet verplicht, omdat ze niet getrouwd waren en er niets op papier staat.”

Ook betaalt hij al haar vakanties en de huishoudelijke kosten, zoals voor de werkster. “Monique mankeert niets aan haar handen,” zegt Rachel daarover. “Ga eens werken voor je geld, denk ik dan!” Het is duidelijk dat die twee nooit beste vriendinnen zullen worden…  

Bron: cosmopolitan.nl

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer