Zien: Samantha de Jong verandert tattoo van naam overleden vriend

Op 25 april stond het leven van Samantha de Jong, a.k.a. Barbie, compleet op de kop: haar toenmalige vriend Gelmore overleed plotseling aan een hartstilstand. Ze was intens verdrietig door het verlies van haar partner, maar ze vond de liefde al snel bij een andere man. Barbie heeft zelfs de tattoo van zijn naam laten veranderen.

Samantha maakte het emotionele nieuws bekend via Instagram. Ze schreef het volgende: “Hou van jou lieve schat. Zomaar ineens ben je overleden, hoe kan dit. Lieve schat, ik kan het niet geloven dat je er niet meer bent. Ik heb je geholpen maar niks hielp. (…) Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen. Gisteren waren we nog lekker aan het koken en lachen. Ik ga je missen boef, uit het oog, nooit uit mijn hart. Gelmore is overleden aan een hartstilstand.”

Het leek al snel alsof Samantha over het verlies van haar partner heen was. Ze liet namelijk niet veel later na het overlijden van Gelmore op Instagram weten dat ze in love was met een andere man. Inmiddels heeft ze de tattoo in haar nek, waar heel groot Gelmore stond, laten veranderen. De naam is verandert in een grote engel en de Oh Oh Cherso-ster laat via Instagram weten “erg blij te zijn met het eindresultaat”. Hier denken sommige mensen in de comments anders over…

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer