Zien: Yolanthe in tranen gefotografeerd op Ibiza

De laatste dagen is er al veel te doen in het roddelcircuit over Yolanthe. Zo zou ze eerder samen zijn met haar nieuwe vriend Lentini, waarna er juist weer andere berichten waren dat ze samen met Wesley op vakantie zou zijn op Ibiza.

Nu is er weer iets aan de hand!

Yolanthe geruchten

Er gaan dus allerlei geruchten rond over Yolanthe en dan voornamelijk over haar liefdesleven. Want is ze nou samen met haar nieuwe vlam Lentini, of zou ze weer samenkomen met Wesley. Het leek eerst op het eerste, en daarna sterk op het tweede.

Maar toen kwam er later weer nieuws naar buiten dat Wesley en Yolanthe juist erge ruzie hadden gekregen. Daar zou ook de familie van Yolanthe bij betrokken zijn.

Gefotografeerd

Of dit daar iets mee te maken heeft is niet bekend, maar wat wel bekend is is dat Yolanthe door een papparazi-fotograaf huilend op de foto is gezet op Ibiza.

Yolanthe werd gespot door een fotograaf van Privé. Ze was samen met haar zus op een terras en had een serieus gesprek met haar. Weekblad Privé heeft daarvan enkele foto’s gepubliceerd, en daarop is te zien dat Yolanthe overstuur is en niet gelukkig uitziet.

De foto

Bekijk de foto rechtsonder op de cover van de Privé.

Wat er precies aan de hand is weten we niet, maar komen we misschien later nog wel achter. We houden je op de hoogte!

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer