Zien: Zo zag Antoon er vroeger als kind uit

Antoon is niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. En dat terwijl hij pas 20 jaar oud is! Menig meiden hebben een crush op hem, wat heel begrijpelijk is. Hij ziet er super goed uit. Zijn looks heeft-ie niet pas na zijn tienerjaren gekregen, als klein kind zag hij er ook al te knap en schattig uit!

Antoon mag op zijn jonge leeftijd al een aantal lekkere hits en grote optredens op zijn naam schrijven. De artiest was er altijd al vroeg bij. Hij stopte namelijk met zijn vwo-opleiding om zijn muziekdroom waar te maken. Antoon (die eigenlijk Valentijn Verkerk heet) was de jongste kandidaat ooit die aangenomen is op de Herman Brood Academie. Hij droomde ervan om de nieuwe Afrojack te worden, maar besloot later om zich toch te richten op een zang- en rapcarrière.

Jeugdfoto’s

Antoon heeft op Instagram bijna 200 duizend volgers. Hij deelt regelmatig foto’s van zichzelf, van optredens en foto’s behind the scenes. Maar af en toe plaatste hij ook een schattige foto van hem als kind. Het is te lief! Bekijk ze hieronder.

Bron: Grazia / Beeld: Instagram

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer