Zien: zo zag Jolijn van de Bachelor er vroeger uit!

De knappe Jolijn Smidt is één van de deelnemers van de Bachelor met Tony Junior. Ze maakte een waanzinnige indruk op de DJ tijdens de ontmoeting en dat snappen wij wel! Jolijn is ook prachtige verschijning, maar hoe zag de blondine er vroeger eigenlijk uit?

Tijdens de eerste aflevering hadden een aantal dames een hele goede indruk achtergelaten bij de Bachelor en daar was Jolijn er één van! Ze kwam in een prachtige black dress op Tony afgelopen en gaf hem een attent cadeautje. Het moment dat ze wegliep, kreeg Tony een big smile op z’n gezicht. Tony heeft in het programma dan ook al gezegd dat ‘ie haar hoog heeft zitten.

We hebben Jolijns Instagram-feed even doorgespit en kunnen stellen dat de blondine een echte natural beauty is. Vroeger was ze ook al superknap!

De foto dateert uit 2016 en hoewel Jolijn zelf niet heel erg is veranderd, heeft ze hier wel een ander kapsel. We kennen haar natuurlijk met een stoer kort kapsel, maar ook deze lange lokken staan haar heel goed, als je het ons vraagt!

Bron: Grazia.nl

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer