Zo gaat het nu met Dunya en Desie

Wie kent Dunya en Desie nou niet? De twee beste vriendinnen waren van 2002 tot 2004 elke dag op de buis te zien en leken onafscheidelijk ondanks hun verschillen. De twee meiden woonden tegenover elkaar in Amsterdam en zaten bij ook bij elkaar in de klas.

Dunya werd gespeeld door Maryam Hassouni en Desie door Eva van de Wijdeven. Het is alweer even geleden sinds de laatste aflevering van Dunya & Desie werd uitgezonden, maar de twee actrices hebben ondertussen niet stil gezeten. Benieuwd hoe het nu met Dunya en Desie gaat?

Eva van de Wijdeven speelde dus de rol van Desie, en speciaal voor de serie verfde ze destijds haar haren blond. Echter bleef de actrice niet voor altijd blond, want na de serie verfde ze haar haren namelijk meteen weer zwart. “Toen ik klaar was met Desie, was ik bang dat ik nooit meer een andere rol zou krijgen. Dat ik voor altijd die geelblonde puber zou blijven”, zei Eva daarover.

Inmiddels heeft Eva al in veel films en series gespeeld. Zo was ze onder andere in Celblok H, Hartenstrijd, en Onze Jongens in Miami te zien. Ook is Eva op dit moment zwanger van haar eerste kindje samen met haar vriend Steven ten Bruggencate. Hoe cute!

Ook Maryam heeft flinke stappen gemaakt in haar acteercarrière. Na haar rol in Dunya & Desie heeft Maryam onder andere in Flikken Rotterdam. Voetbalmaffia en de film Alles voor Elkaar gespeeld. Tegenwoordig is de actrice vooral bezig met yoga en het schrijven van boeken.

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer