Zo zien de Nederlandse nichtjes van Gigi en Bella Hadid er uit

Wist jij dat topmodellen Gigi en Bella Hadid half Nederlands en half Palestijns zijn? Hun moeder, Yolanda Hadid is van Nederlandse afkomst, wat betekend dat Gigi en Bella Nederlandse nichtjes hebben. Maar wie zijn het? Zo zien de meisjes eruit.

Joann en Lizzy

Joann en Lizzy van den Herik zijn familie van de beste modellen van de wereld. Joann zou je kunnen kennen van het programma Curvy Supermodel. Zij is in Nederland inmiddels een bekend plus-size model. Op Instagram inspireert ze haar vele volgers je lichaam te accepteren en ervan te houden. Ze heeft onlangs haar eigen boek gepubliceerd: ‘Joann’s weg naar zelfliefde’. Inmiddels heeft de blondine Nederland ingeruild voor New York. Ze is daar onlangs naar toe verhuisd samen met haar lover. In New York wil ze haar carrière als model verder laten groeien.

In tegenstelling tot haar nichtjes en zus bevind Lizzy zich niet in de modellen-industrie. Lizzy is een talent op het gebied van muziek. Ze heeft al meerdere singles, EP’s en zelfs een volledig album uitgebracht. Lizzy wilt graag doorbreken in de muziekwereld en is daarom ook keihard aan het werk.

Bekijk de foto’s hieronder om te zien hoe Joann en Lizzy eruit zien.

Bron: Fem-Fem / Beeld: Instagram

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer