Zwangere Jørney geeft update vanuit het ziekenhuis

Het duurt niet lang meer voordat Jørney van Ex on the Beach gaat bevallen. De hoogzwangere realityster meldt op Instagram dat ze in het ziekenhuis is en dat de bevalling steeds dichterbij komt.

Zoals gewoonlijk deelt ze alle updates op haar Instagram Story en zo ook deze keer. ”Ik wil jullie even een update geven, jullie hebben natuurlijk gezien dat ik in het ziekenhuis was,” begint Jørney haar verhaal. De EOTB-ster schrijft dat ze een beetje vruchtwater is verloren en dat ze last heeft van voorweeën. ”Ik moet vanaf nu elke dag op controle komen en dan gaan ze kijken hoe het met de baby gaat,” laat ze weten.

Co-ouderschap

Jørney is over een paar dagen al uitgerekend. Het zou dus zo maar kunnen dat ze een kerstbaby krijgt. Helaas is de blondine niet meer samen met vader Odim. Jørney heeft hem onlangs weer gedumpt, omdat hij zich niet bepaald als een ‘daddy-to-be’ zou gedragen. Hierover zei ze het volgende: ”Hij heeft een heel bewuste keuze gemaakt om naar de club te gaan en niet naar mij op dat moment. Ik heb toen video’s van hem gezien en hij moest zich weer echt aan mij gaan bewijzen. Als hij dat niet wil, is dat ook goed, maar dan moet hij zijn eigen weg gaan,” laat Jørney weten. Het is dus overduidelijk dat zij en Odim co-ouderschap gaan doen.

Bron: Love & Reality

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer