André Hazes reageert op 'zwangerschap' Sarah en doet opmerkelijke onthulling

Gossip
zaterdag, 13 maart 2021 om 10:38
De geruchten rondom André Hazes en Sarah van Soelen zijn nog steeds niet gestopt. Eerder schreven wij al over een mogelijke zwangerschap van Sarah, op basis van een aantal dingen die we online gevonden hadden. Nu heeft dat gerucht ook André en Sarah zelf bereikt, en André besloot te reageren.
Hij was namelijk te zien in een interview met Patty Brard, waarin ze rondom alle geruchten en verhalen tot nu toe opheldering vroeg aan André. En zo kwam ook het zwangerschapsgerucht ter sprake. Wat hij daarover te zeggen had was toch wel even opmerkelijk.
Hij zei namelijk dat dat helemaal niet waar was, en niet eens kón. Want waarom? De twee hebben nog nooit iets 'in bed' gedaan volgens hem. Interesting... Dit is wat hij zei:
"Er is nooit iets seksueels geweest. We hebben nog nooit wat gedaan, dus ik zou niet weten hoe dat zou moeten gebeuren."
André benadrukt dat er nu niet meer dan een vriendschap is tussen hun twee. "Ik vind het een leuk wijf, ja. Ze is top. Ik voel me begrepen, ik kan goed met haar praten, het kan een goede vrouw zijn. Maar het is nog niks…"
Well... Geloof jij dit verhaal van André? Wij vinden het maar moeilijk te geloven.