Indigo klapt alsnog uit de school over haar korte relatie met Rijk Hofman

Het leek al bijna te mooi om waar te zijn, de romance die ontstond tussen Rijk Hofman en Indigo van de Bachelor nadat hij haar het hele seizoen de lucht in had geprezen. Toch ontstond er na het seizoen een korte fling tussen de twee sterren.

De twee werden zoenend gespot op een festival. Later bleek dat de twee al snel niet meer samen waren.

Indigo vertelt er nu over

Indigo heeft in een interview met de Grazia nu voor het eerst verteld hoe de korte romance is verlopen tussen haar en Rijk. Ze vertelt namelijk:

“Dat was heel gezellig, maar dat is nu voorbij. Soms heb je dat gewoon: dat je even in elkaars leven bent, het heel erg leuk is, maar dat het daarna weer klaar is – en dat is ook prima. Ik denk dat Rijk ook nog veel wilde haren heeft die hij eerst kwijt moet. Ik sta wel open voor een relatie, dus wat dat betreft zou ik het leuk vinden om iemand te ontmoeten. Maar het is geen must, ik ben zo ook happy.”

Thomas

Ook vertelde ze over hoe ze nu tegenover Thomas staat, waarvoor ze mee deed aan de Bachelor: “Achteraf gezien denk ik dat wij geen match waren en dat het in Nederland vrij snel stuk zou zijn gelopen. Thomas en ik hadden wel een sterke aantrekkingskracht. Iedereen die keek, zei ook tegen mij dat de vonken er vanaf spatten. Maar ik ben toch wel een stuk jonger, heb dat vrije studentenleven en ik weet nog niet heel goed wat ik wil met mijn leven. Thomas was veel meer op zoek naar stabiliteit, naar iemand met wie hij dingen kan plannen.”

Bron: Love & Reality

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer