‘Monique gaat niet terug naar André, ze heeft al een ander!’

De geruchtenmolen over André Hazes en Monique Westenberg draait weer overuren. Monique is afgelopen week naar New York vertrokken. Mensen vermoedde dat ze daarheen is gegaan om haar relatie met André weer een kans te geven, maar volgens weekblad Weekend heeft Monique een hele andere reden.

Nieuwe lover

Weekend meldt namelijk dat Monique een andere lover heeft. Een anonieme bron weet het zeker. Diegene vertelt dat er niets meer speelt tussen Monique en André. “Sterker nog, ik hoor hier overal dat ze al een ander heeft. In Hillegersberg gaat het verhaal al een paar weken rond. Ze is hier ook al samen met die man gezien. Onder andere bij Brasserie Abrazo.”

Geheime bruiloft

Roddelqueen Yvonne Coldeweijer zegt niets te weten over de nieuwe lover van Monique, maar denkt ook niet dat ze samen met André terug komt. “Ik hoor van alle kanten geluiden dat ze als stel terug gaan komen. Monique zou schijnbaar veel zijn afgevallen en spionnen denken daarom dat ze stiekem een bruiloft aan het plannen zijn. Hou. Op. Met. Mij.”, schrijft Yvonne op Instagram.

BN’er privilege

Hoewel Yvonne dus niets afweet van dit nieuwe gerucht, deelt ze wel nog nieuws over Monique, André en hun zoontje. “Ik heb vernomen dat er nogal wat gezeik is ontstaan op de basisschool van mini Dré. Er zijn meer ouders die met hun kind tijdens schooltijd op vakantie hadden gewild, maar hun verzoek werd afgewezen. Deze ouders zijn woest naar school gestapt toen ze zagen dat mini Dré wel toestemming had gekregen. BN’er-privilege.”

Bron: Mediacourant / Beeld: Instagram, Twitter

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer