Sarah van Soelen bevestigt nieuwe relatie

Viral
woensdag, 24 april 2024 om 15:52
schermafbeelding 2024 04 24 om 155631
Na een zware periode heeft Sarah van Soelen eindelijk weer de liefde gevonden. Ze laat weten dat ze het hoofdstuk Hazes, met alle herinneringen aan André, definitief heeft achter zich gelaten.
Wij hebben de details, dus lees snel verder en mis niets!

Gesloten boek

Het is alweer drie jaar geleden dat Sarah van Soelen en André Hazes uit elkaar gingen. Deze break-up kwam onverwacht voor Sarah, die destijds met André een huis had gekocht en plannen maakte voor de toekomst. De abrupte breuk bracht haar in shock, maar inmiddels heeft ze haar leven weer op de rit. Ze houdt haar privéleven liever uit de spotlights, in tegenstelling tot haar leven met André.

De nieuwe liefde

De liefde klopte opnieuw aan de deur bij Sarah. Ze vertelde aan Story dat ze weer verliefd is. Het is nog pril, maar ze is al enorm enthousiast over de nieuwe man in haar leven. “We vinden elkaar ontzettend leuk en ik heb het erg fijn met hem," aldus Sarah. Ze laat ook weten dat ze nu valt op Rotterdamse mannen, na haar breuk met de Amsterdamse André.

Geheimzinnige nieuwe vlam

Wie de nieuwe liefde van Sarah is, wil ze nog niet delen. “Wie hij is, houd ik nog even voor mezelf," zegt ze. Het is duidelijk dat ze André Hazes achter zich heeft gelaten. Ze volgt hem niet meer op social media en luistert niet meer naar zijn muziek.
Ook het contact met haar ex-schoonmoeder, Rachel Hazes, is verbroken. Sarah laat weten dat er niks is voorgevallen tussen haar en Rachel, maar dat ze ieder hun eigen weg zijn gegaan. Het lijkt erop dat Sarah het 'Hazes-tijdperk' definitief heeft afgesloten. Ze focust zich nu op haar nieuwe liefde en haar toekomst in Rotterdam.