Sarah van Soelen in interview helemaal klaar met vragen over Hazes Jr.

Viral
vrijdag, 19 april 2024 om 14:46
schermafbeelding 2024 04 19 om 144742
Sarah van Soelen, influencer en ex van André Hazes jr., heeft er genoeg van: de vragen over haar voormalige liefde. In een recent interview met de Telegraaf gaf ze aan dat ze er na drie jaar écht klaar mee is.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Einde aan de liefde

Ongeveer drie jaar geleden waren Sarah van Soelen en André Hazes jr. het liefdeskoppel van het moment. Hun relatie ontwikkelde zich razendsnel en de romantische foto's stroomden binnen. De affaire werd snel controversieel toen er geruchten ontstonden dat Hazes zijn toenmalige partner Monique, en moeder van zijn kinderen, had verlaten voor de jongere van Soelen. Uiteindelijk eindigde de relatie tussen Sarah en André op een pijnlijke manier. Hazes keerde terug naar Monique Westenberg, zijn ex-vrouw.

Een abrupt einde

Volgens van Soelen kwam de breuk onverwachts: "Het leek zo goed te gaan. We hadden een huis gekocht, hadden het over kinderen. En toen: patsboem, alles weg. Ik was totaal in shock." In een documentaire over het leven van André Hazes jr. kwam Monique Westenberg wel voor terwijl de relatie met Sarah volledig weggeknipt was.

Steeds weer diezelfde vraag

Ondanks de pijnlijke breuk, is de relatie met Hazes jr. nog steeds een hot topic. Dit is waarschijnlijk omdat Sarah van Soelen veel van haar bekendheid heeft verkregen door haar relatie met de bekende zanger. Tijdens een recent rode loper-evenement werd er opnieuw gevraagd naar haar relatie met André: "Daar geef ik geen commentaar over", antwoordde van Soelen. Toen de interviewer vroeg of ze deze vraag vaak kreeg, antwoordde ze: "Nog steeds, na drie jaar heel vaak ja". Op de vraag of ze hier niet gek van werd, antwoordde ze bevestigend. Het moge duidelijk zijn: Sarah is helemaal klaar met de vragen over haar ex André Hazes jr.