Aha: dít doen ze dus met de rozen van De Bachelor

Nieuws
door Benthe
zondag, 18 juli 2021 om 18:00
Het programma De Bachelor staat niet alleen bekend om bachelor zelf, maar ook om de rozenceremonie, waar de dames altijd erg nerveus voor zijn. Als ze een roos in ontvangst mogen nemen zijn ze dan ook ontzettend blij en opgelucht, maar wat doen ze eigenlijk met de rozen die ze hebben gekregen?
Tijdens de rozenceremonie is het voor de vrijgezelle dames elke keer maar afwachten of ze een roos krijgen van de bachelor. Maarreh, wat doen ze eigenlijk verder met de rozen? Mogen ze die houden of worden ze na de ceremonie weer ingeleverd? Van dat laatste is gelukkig geen sprake, want in een interview met Grazia vertelt Femke dat ze de rozen mochten houden. “De meeste meiden hebben de rozen laten drogen en mee naar huis genomen als aandenken,” legt ze uit. “Dit is mij helaas niet gelukt. Ik ben namelijk een enorme kluns, dus mijn roos was na de laatste rozenceremonie al meteen kapotgegaan. Geen enkele roos heeft het bij mij overleefd,'' vertelt Femke lachend.
Geen match met Tony
Helaas kreeg Femke tijdens de vijfde aflevering geen roos tijdens de ceremonie en moest ze naar huis. In het programma was te zien dat ze er emotioneel van was, maar inmiddels zit dit haar niet meer dwars. “De connectie die ik met Tony hoopte te hebben, was er gewoon niet. Het werd voor mij al snel duidelijk dat we alleen een vriendschappelijke klik hebben." Ze vond het dan ook geen probleem om haar koffers te pakken en naar huis te gaan. “Toen ik eruit lag dacht ik meteen: oké, het is goed zo. En ik gunde het de andere meiden ook gewoon heel erg om te ontdekken of zij die klik wel met Tony hebben.”
Bron: Grazia.nl