Dit is de reden dat Hella Huizinga stopt met The Real Housewives

Nieuws
woensdag, 03 april 2024 om 18:41
schermafbeelding 2024 04 03 om 184132
Real Housewives of Amsterdam-ster Hella Huizinga heeft aangekondigd dat ze de show gaat verlaten na twee seizoenen. Ze deelde het nieuws in een openhartig bericht op Instagram.
We houden je op de hoogte, dus lees snel verder!

Hella zegt vaarwel

Hella maakte het nieuws bekend in een Instagram post, waarin ze aangaf dat ze na twee seizoenen van de Real Housewives of Amsterdam de show verlaat. "Na twee onvergetelijke seizoenen van The Real Housewives of Amsterdam, waar ik enorm van heb genoten, heb ik in goed overleg besloten niet deel te nemen aan het komende seizoen," schreef ze.
De realityster gaf aan dat de afgelopen twee seizoenen een echte rollercoaster waren, vol hoogtepunten maar ook dieptepunten. Ze vond het steeds moeilijker om de show te combineren met haar eigen ondernemingen, dus heeft ze besloten om haar TRHOAMS-avontuur te beëindigen.

Band voor het leven

Ondanks de drama's en ruzies, maakte Hella duidelijk dat ze haar mede-Housewives veel succes toewenst in het komende seizoen. "Lieve Housewives, wat hebben we gelachen, gehuild en soms ook kleine ruzies gehad. Het was een groot feest, dat ik niet had willen missen en jullie blijven in mijn leven en in mijn hart. Succes met het nieuwe seizoen!" besloot ze haar bericht.

Tweede exit

Met het vertrek van Hella ziet de cast van TRHOAMS hun tweede housewife vertrekken. Eerder kondigde Susanna Klibansky al aan dat ze de show zou verlaten, omdat het te veel tijd kostte in combinatie met haar eigen onderneming.
Nu zijn we natuurlijk allemaal extra benieuwd naar het volgende seizoen, én wie we gaan zien als vervanging voor Hella en Susanna. Zet de popcorn maar klaar!