Ex on the Beach Dion maakt geslacht van zijn kindje bekend

Nieuws
woensdag, 10 april 2024 om 18:59
schermafbeelding 2024 04 10 om 190124
Ex-EOTBDD-ster Dion en zijn vriendin Destiny, die in februari aankondigden een kindje te verwachten, hebben nu het geslacht van hun baby bekendgemaakt. Het grote nieuws werd onthuld tijdens een uitbundige tuinfeest in hun laatste vlog.
Wij houden je op de hoogte, dus lees snel verder over dit vrolijke nieuws!

Is het een jongen of een meisje?

In de nieuwste vlog van Destiny's YouTube-kanaal, heeft het stel het geslacht van hun komende kindje onthuld. Ze pakten de zaken groots aan met een tuinfeest vol blauwe en roze ballonnen, zelfs een springkussen voor de kleintjes was aanwezig. Het werd een gezellige drukte met de aanwezigheid van hun dierbare vrienden en familie, allemaal gekleed in roze of blauw.

Het grote moment

Toen kwam het grote moment. Dion en Destiny, samen met hun zoontje Eli, stonden bij de ballonnen met een fles in hun handen die het geslacht van de baby zou onthullen. Dion drukte op de opening van de fles en de kleurrijke spray die eruit kwam was onmiskenbaar: ze krijgen een jongen! Vrienden van Dion sprongen direct op hem af om hem te feliciteren en het stel werd overladen met gelukswensen.

Overweldigende felicitaties

De vlog overspoelde het koppel met reacties. "Zit al de hele avond op de vlog te wachten haha wat leuk gefeliciteerd zo gegund", "Zo mooi gefeliciteerd lieverds ben blij voor jullie", zijn slechts enkele van de vele reacties. Aan het einde van de vlog zien we de enorme hoeveelheid cadeaus die Dion en Destiny hebben ontvangen. Het was duidelijk een prachtige dag voor het stel.