‘Maan gebruikt mediastilte om te feesten en drugs te gebruiken’

Nieuws
dinsdag, 12 maart 2024 om 19:12
maan de steenwinkel onthult geheim instagram video 1920x970
Na een lange pauze van social media, is Maan de Steenwinkel eindelijk terug op Instagram. Maar volgens Yvonne Coldeweijer, gebruikt Maan deze mediastilte niet alleen voor rust, maar ook voor feesten en drugsgebruik.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Geen optredens voor Maan in 2024

Maan heeft aangekondigd dat ze in 2024 geen optredens zal geven. Dit heeft veel van haar fans aan het denken gezet over hoe het nu echt met haar gaat. Op Instagram stelde een volger de vraag aan Yvonne Coldeweijer, die daarop reageerde met: "Ik zag inderdaad haar 'marketingstunt' op Insta. Alle foto's verwijderd met daarna een story alsof ze iets spannends ging aankondigen... Om vervolgens te posten dat ze geen festivals gaat doen 'omdat ze nieuwe muziek aan het maken is'. Zonder muziek te posten."

Yvonne Coldeweijer's beweringen

Volgens Coldeweijer is Maan helemaal niet bezig met het maken van nieuwe muziek. "Ik heb gehoord dat ze vooral aan het feesten is en veel drugs gebruikt. Dus volgens mij gaat het niet zo fris met Maan. Het is evident dat ze even geen zin heeft om op te treden en daar niet meer blij van wordt. Niet handig als je artiest bent…" Deze beweringen zijn alleen gebaseerd op wat Coldeweijer heeft gehoord en zijn tot dusver nog niet bevestigd door Maan of haar management.

Maan's eerdere bekentenis

In een eerder interview met Vogue Nederland, heeft Maan al bevestigd dat ze drugs gebruikt. "Het is een van de weinige momenten dat ik écht even nergens aan hoef te denken", bekende ze. "Boeien, dit is ook mijn vrije tijd. Dan zien mensen het maar." Hoewel dit niet direct een bevestiging is van Coldeweijer's beweringen, geeft het wel aan dat Maan niet vreemd is van drugsgebruik.
Het blijft voor nu een mysterie wat Maan tijdens haar mediastilte precies doet. Het is afwachten tot er meer informatie naar buiten komt of tot Maan zelf hierover uitspraken doet.